macmester Creative Commons License 2020.02.08 0 3 6486

Hála égnek nem kellet ehhez a fos rendszerhez fordulni, de rokonság ilyen területen dolgozik, gyermekvédelem...

ez van, hogy mit ér arról a kormány tehet... de ez van sajnos.

volt 17 évig, majd válás majd néhány év kihagyás után újra 7 évig az exszel, majd megen szét és ki-ki a párjával jelenleg

van gyerek 3 akik felnőttek, már kapcsolatban élnek/csetlenek botlanak

mi semmit nem vettünk igénybe az állami "támogató" hálózattól", kulturáltan kezeltük a helyzetet... pedig azért voltak döccenők, csak nem hagytuk eszkalálódni, hanem helyreraktuk őket...  pl. válás után szereztem az asszonynak jó melót, jó fizuval (a gyerekeknek is jobb volt, neki is, és nekem is)

nem mondom, hogy exem aki lobbanékony nem dobált meg késsel, edénnyel, húskloffolóval és nem üvöltözött és hadonászott, mert volt ilyen, én a hangom is ritkán emeltem fel, kezem soha, ha kiabáltam tudta gond van (én igencsak nyugis típus vagyok )

a balhéit helyén kezeltem, kitérő manőver (utána emlékeztetve, ha kedvenc késem véletlenül eltalál valami csoda folytán, akkor ő van szarba nagyon), ill. finoman lefogni még megnyugszik***

soha nem éltem vissza a + 30 cm és + 50 Kg és soha nem éltem vissza hogy a 34. önálló mélységi felderítő zászlóaljba szolgáltam...

*** ez nálunk egy "hagyomány" volt, ifjú korunkból eredt, mindig le akar bírkózni, megverni, persze esélye sem volt (előtte is karate+aikidó / utána frissen leszerelve a mélységisektől) így mindig sak-mattba birkózta/verekedte magát, persze amikor elengedtem mindig újra próbálkozott... és mindig szex lett a vége :)

szóval hatásos volt nálunk, lenyugodott, ha pipa volt akkor elvonult, ha nem, akkor újra megtámadott és újra és újra és akkor a vége ... lett

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6479)