Poci3 Creative Commons License 2020.02.07 0 0 1603

Amúgy kicsit felhúztam magam ezen az ügyön és felhívtam az ügyfélszolgálatot ugyanezzel a kérdéssel... Szóval a srác már ez év második felét mondta, hogy “állítólag” akkor fog elindulni a store de erre semmi garanciát nem tudott adni... Megkérdeztem, hogy mi van a segélyhívással és megerősítette, hogy ha a német cd-be viszed át a kocsit, akkor a német segélyhívó központot fogja hívni a rendszer, nem a magyart.. ergo semmit sem ér, megdöglesz az úton ha balesetet szenvedsz... Ezért nem is szokták ezt javasolni a Magyarországon élőknek...

Azt mondta, hogy 2 komoly oka van a store bevetés késésének: az egyik a jogi akadályok. A szolgáltatások körébe tartozó, pl. Remote View (nézheted mi zajlik a kocsid körül), itthon nem engedélyezet. A másik ok pedig a mobil szolgáltató lefedettsége és adat átviteli képessége. Ezt megkérdőjeleztem, mert mint tudjuk, a Vodafone a BMW integrált SIM partnere, de szerinte ez kocsitól függ, illetve attól, hogy milyen esim van a kocsiban (szerintem nem igazán tudja miről beszélt). 

Na mindenesetre megreklamáltam a dolgot: 2,5 éve nincs szolgáltatás a közel félmillió Forintért cserébe. Vagy adják vissza a pénzt vagy a szolgáltatást tegyék elérhetővé (az időjárás kijelzése számomra nem szolgáltatás, azt a kocsiból kinézve is meg tudom határozni, hogy esik-e vagy süt a nap)...

Megígérte, hogy kivizsgálják és jelentkeznek.

Előzmény: Poci3 (1602)