krimpelő Creative Commons License 2020.02.05 0 1 170

Szia!

Először, neked is gratulálok az autóhoz!

Más:

Feldobtál pár kérdésféleséget, egy-kettőre reagálnék, ha nem gond.

1: Szerintem sem lesz sosem hivatalos magyarítás hozzá, mert egyszerűen nem vagyunk nagy piac, bármennyire is jó helyen szerepel a ford(főként céges autók miatt) az eladási listán. Minket nem lehet pl a kínai, Indiai stb piaci méretekhez hasonlítani. Engem is bosszant, de egyszerűen mindig ez a hivatalos reakció.

2: "kenuba" kolléga reagált már rá!

3:Valóban igaz, az informatikai észrevételed, és van akit ez bosszanthat is, sőt azt is elhiszem, hogy tele a hócipője, de nem tudunk vele mit kezdeni. Csak azt tudom tanácsolni, ha viszed szervizeltetni a járgányt, akkor kérd meg őket a frissítések feltételére is, ha van persze. De, ha itt, vagy a sync3 fórumon kérdezel, biztosan segítenek majd. Magam is 52. t töltöm nemsokára, és már 2. frissítést tettem az autóra(térkép frissítést). Nekem is segítettek a többiek, és hidd el nem egy nagy vasziszdasz. Ha a környéken laksz, akkor akár segítek is, ha kell nagyon szívesen. A ford oldalán az alvázszámod megadása után kiírja, ha van frissítés az autódra itt: https://www.ford.hu/tulajdonosoknak/hasznos/sync-es-bluetooth-ismerteto/ford-sync-3-terkep-frissites#/

4: A napokban egy fórumtársunk "rfidel" feltette már ezt kérdésnek, és megnéztem neki én is, és megmondom mióta beletette a fülembe bogarat, azóta én is sasolom már vagy 2 napja:D

Nos, ha nagyon fülelek, akkor valamiféle hangot időnként hallok én is a közepe felől, de nekem olyan mintha a CD olvasójába behelyeznék egy cd-t, és mintha ekkor a lemezt felpörgetné.....

Persze nincs benne cd, eszembe nem jut arról hallgatni zenét, és vagy 2 szer hallottam ezidáig. Lehet süket vagyok már, de ez nekem nem okoz problémát, és azt sem tudom, hogy ti is ezt halljátok e egyáltalán. De mivel az autónk tökéletesen lejátsza a Flac/lossless (veszteségmentes) formátumot is pen-ről, így én arról hallgatok zenét. 

5: "kenuba" kolléga, majd elmondja  a tapasztalatait, amit ezúton is köszönök neki!

Fogyasztásról, én már többször írtam ide, de beteszek ide egy képet a fogyasztásomról:

Vezetőülés kényelmetlenségét egyszerűen nem is értem, de tényleg. Nekem annyira kényelmes, hogy ettől jobbat, már nem is kívánhatnék. Pedig 187cm es magasságomhoz tartozó "csepp" kis testem 112 kg-ja feszegeti a fizika törvényszerűségeit. Az üléspozíciót tökéletesen be tudtam állítani, így a lábammal is pont jól érem el a pedálokat, és a kezemnek is pont megfelelő helyen van a kormány. Én 400km után is úgy szállok ki, mintha, csak ide ugrottam volna le a közértbe. 

Előzmény: weissburger (166)