kenuba Creative Commons License 2020.02.02 0 0 163

ÜDV.

Én is gratulálok a járgányodhoz.

Visszatérve a chiptuninghoz, pont pénteken kaptam ajánlatot az egyik neves magyarorszagi tuning cégtől. Mivel nem reklámozok senkit ezert csak a régebbi autóim chiptuningját veszem alapul. A fogyasztásom mindig mindegyik autómnál csökkent, miután az első pár hét élvezeti időszakán túljutottam. Volt autóm aminek majdnem 1 literrel csökkent a fogyasztása 100 km- enkent, de jellemzően 0,5 liter mindegyiknél megvolt. Utána jártam, hogy egy sima szervízbeli látogatás során nem látják, hogy módosított az ecu, ahhoz nagyon komoly vizsgálatnak kell lenni hogy erre fény derüljön. A garancia vesztéstől ezért nem félek. Az audi,bmw az más tészta ott könnyű lebukni. A magyarítás engem is érdekelne. Ma összepárosítottam Android Autoval....jól néz ki a google térkép..valahogy olyan jövőbe mutató érzés volt.....:)A sygic nem működött valószínű nem a car navigation verzióm van meg.....Ja az automata hátsó ajtó párszor megtréfált....ha túl közel megyek el a kocsi hátuljához zsebemben a kulccsal akkor kinyílik....ha meg pakolok es veletlenül belóg a lábam alá mikor elmegyek lecsuk....

Előzmény: krimpelő (161)