krimpelő Creative Commons License 2020.02.01 0 0 155

Szia!

Hogy miket tudsz még belealkudni az sajna kereskedés függő, mindenesetre próbálkozni lehet. A ruby red az amúgy is a legdrágább fényezés, ha az emlékeim nem csalnak, én szerintem jó áron vennéd meg.

A kérdéseidre a válasz egyszerű:

Nos, az autóban nem tudsz magyar nyelvet állítani, de ez a navit nem érinti, amennyiben a telefonodat használod AA (android auto) mert akkor van waze, és google térképed, amiben van magyar nyelv ugye. Az aa tökéletesen működik a fejegységen, de szerintem a saját navija is jó, nem nagy angol tudás kell hozzá, de ki mit szeret.

Hangvezérlés van benne, de magyarul hiába beszélsz hozzá, ha megy az angol, akkor szuperül teszi a dolgát.

A stop/start minden elindításkor ki kell kapcsolni, ez előírás más márkáknál is, de lehet hozzá okosságot is beszerezni, így megfordítható a dolog, vagyis mindig kikapcsolva tartja.

Nekem van benne elől is radar, ezt a sony "prémium"hangrendszerrel, és parkoló asszisztal kaptam hozzá.

Nekem a vez. pozíció tökéletes 187cm magas vagyok, igaz már említettem, hogy a vitarához (az volt előtte ) hasonlítom. Ha esetleg prémium járgányból jönnél át erre, akkor lehet más az érzés.

Az biztos, hogy inkább magam adnám el a régi verdát, mert a kereskedés tuti nem kínál érte annyit, hiszen akkor neki nem lesz rajta az eladásból haszon.

Szóval szerintem jó ár érte, én ha most kellene megvenném ennyiért. Tetszik a szín is nagyon.

Előzmény: Marty (154)