holdvilág81 Creative Commons License 2020.02.01 0 0 5115

Kedves Etna!

Évek óta követem kisebb-nagyobb megszakításokkal ezt a fórumot (is), és pár dologban egyre inkább megerősít.

Egyrészt abban, hogy a bázis szerek elkezdése az esetek többségében zsákutca, kevés olyat láttam, aki mióta ezeket szedi, vígan örül az életnek. Te kivétel vagy, ahogy az orvosod szerint is, Te írtad. Valamiért jól reagáltál a kezelésre és megértem, hogy nem mered kockáztatni ezt a jó és élhető állapotot.

Elképedve olvasgatom időnként a medrol, delagil meg tudomisén mik körül forgó borzalmasabbnál borzalmasabb sztorikat.

Ami feltűnik, az az, hogy az emberek vakon bíznak ezekben a "gyógy"szerekben, nem tájékozódnak, mert az orvos azt mondta bla-bla.. A legtöbbjét még orvosnak sem nevezném, csak szer felíró robotoknak, mert a protokoll meg a hülye egyetemen tanultak mentén bír az összes (tisztelet a kevés kivételnek) haladni, "nem tudjuk mi okozza - legkényelmesebb nézőpont mögé bújnak" a beteg meg közben üvölt a fájdalomtól, hallucinál és még sorolhatnám. Nem baj, majd áttérünk egy másik kedves kis pirulára... 

1-2 ember van, akiknek a gondolkodásával tudok itt azonosulni. Méghozzá azért, mert ők is úgy látják, ahogy én orvosi egyetem nélkül, viszont annál józanabb "paraszti" ésszel, hogy ezt az egész kórságot máshonnan is meg kéne közelíteni.

Gondolok itt a táplálkozás-életmód GYÖKERES megváltoztatására és a másik exaktabb oldalról megfogni, és lyme-szűrésre küldeni első körben MINDENKIT, aki rejtélyes, krónikus, ízületi, izomfájdalmakkal felkeres egy dokit. Az én protokollom itt kezdődne, lehet, hogy sokkal kevesebb félrekezelt szenvedő ember lenne.

Sajnálatos, hogy 1-2 olyan orvos van csak, akik képesek tényleges lyme-kór diagnózist felállítani. Boxerkutya jól teszi, hogy folyamatosan hangoztatja Esztó Klárát és Evicke sem téríteni akart meg Szendit reklámozni (miért tette volna???), hanem segíteni.

Én is megnézetem az Istenhegyin a lyme-ot, mert tisztán akarok látni, de ezt sem orvosi javaslatra. Ja, mert 3-ból egy sem javasolta...?? Hmm... 

Üdv,

Laura

Előzmény: .ETNA. (5114)