seemy Creative Commons License 2020.02.01 0 0 6

Sziasztok!

Nekem is megjött az új rav 4 és már adódnak is problémáim.. Nem az autóval hanem a benne lévő Toyota Touch 2 with Go egységgel kapcsolatban. Próbáltam letölteni hozzá appokat  de nem találtam sehol semmit. A youtube videók alapján mind az android autó meg a carplay is fut rajta. Nálam nem sőt a menüsorban sem találok olyan részeket mint a videókban? Nem egyformák a frissítések a fej egységekben? Vettem hozzá navigációt 3 éves követéssel. Ez meg is van. Viszont ha sikerül az Estorba belépnem és fel is csatlakozik a nettre telefonon keresztül nem találok semmilyen letölthető programot. Nem hogy programot még csak azt sem tudom, hogy tudok böngészni? Ha az otthoni hálózatra kapcsolódok akkor még csak fel sem megy a nettre pedig azt írja van kapcsolat. Szóval mit csinálhatok rosszul? 3 telefonnal próbálkoztam a mirror link az egyáltalán nem megy samsung s6, iphon 8, mi 8. Van egy suzuki vitarám is 2016-os eleinte az is szórakozott aztán megjött a fejegység frissítés és minden tutin megy. Lehet itt is erről van szó? Ha valaki tudna segíteni meg köszönném..