Gozo Creative Commons License 2020.01.31 0 0 1598

Szerintem az indukálta ezt a témát, hogy nem tud a Veszprém a három fiatal francia klasszis jobb átlövőből vagy a két fiatal norvég jobb átlövőből leigazolni senkit, helyettük "csak" egy Maquedát hoztak.

Barcelonából meg Párizsból nem fognak elhozni ilyen játékost most, talán majd ha öregebbek lesznek. Richardson sem kakukktojás mivel hamarosan ő is Barcelinában fog pattogtatni. Ahogy George írta, az apja, Jackson Richardson ott làtja a fiát jó helyen.

Kristopans aláírt a PSG-hez, tehát ő sem mozdítható. Gondolom nála is számított, hofy Raul Gonzalez keze alatt érett be.

Bundesliga élcsapatból sem fogunk hozni fiatalt, aki ott ráadásul kezdő. Onnan olyan játékost tudnak elhozni akibek van erre valami motivaciója. Pl anno Ilic a terhelés csökkentése miatt is jött. Laugénál szerintem Vranjes személye is kihatással volt az idejövetelére.

Úgyhogy maradnak a korosodó sztárok célpontként.

Ebből meg én most úgy látom, hogy Maqueda a lehető legjobb választás. Komplex játékos, csapatember és a spanyol iskolában csiszólódik már régóta. Nem kell cserélni védekezés támadás között.

Egy-két éve mindenki oda volt hogy Stepancicot miért nem hozták ide amikor elment Zágrábból. No ő most Maqueda cseréje Szegeden és az EB döntőn de az egész EB-n számomra Maqueda volt meggyőzőbb.

Tehát nem minden a pénz...

Előzmény: videkiman (1595)