obsitos3 Creative Commons License 2020.01.31 0 1 74571

Én meg úgy gondolom,Te vagy az,aki nem értesz meg,nem akarsz megérteni valamit.A hentes meg a lopott hús esetét nem értem,itt nem lopott senki semmit,főként nem árult.Mivel sem Te,sem én nem ismerjük Szabó Sándort,csak  annyit tudunk róla,amit ide írt,el kell hinni neki,hogy bement egy boltba,naív,jóhiszemű vásárlóként vett egy készüléket,amivel problémái adódtak.Talált egy fórumot,érdeklődni próbált,erre leugatják a fejét,tolvajnak nevezik.Azt hiszem,nagyságrendekkel kevesebb hozzáértő,csibész,varez van a piacon,mint laikus,hiszékeny vásárló.Nem szerencsés általánosítani,és ezt nem először teszed.Nézz körül ma a magyar üzletekben,vagy a kereskedelem bármely területén:ha a piacon beleszaladsz egy hibás,selejt,netán kínából származó cuccba,megbocsátható.De ha  ugyanez előfordul állami üzletekben is,akkor a vevő a hibás?Az olcsó árúkkal kapcsolatos gondolataiddal meg nem tudok mit kezdeni.Ha valaki valamihez nem ért,és csak azért teszi le a voksot valami mellett,mert az 15 rugóval drágább,az nem normális,hanem sznob.Érd el,hogy írják ki minden műszaki osztályon,hogy "Csak szakemberek vásároljanak,vagy hozzanak magukkal tanácsadóként  egy informatikust,mert mi jobbára szemetet árulunk"

Különben meg Sz.S. nem hisztizett,nem verte az asztalt,csak elmondta a tapasztalatait,és tanácsot kért.A nyílt fórumok ezért vannak.

Előzmény: Schaf (74566)