dave_dömper Creative Commons License 2020.01.30 0 0 5477

Azért ezekkel a "kis boríték"-okkal, amit művelnek a felajánlók (esetleg szponzorok), az egy felettébb

érdekes dolog. Nekem / nálam ugyan tök 8, hogy ki mennyit kap a kezébe, de mondjuk azt látni, hogy

egy - valaki (csakis amiatt, mert Ő éppenséggel Ozeki rangban van és a szokásos figurájával kilökdös

- kipocakol valak(ke)t a dohyo - ról), kap egy 8-10 cm vastagságú, kétoszlopos kötegnyi borítékocskát,

ugyanakkor ott van Enho, aki saját paramétereivel, szinte minden mérkőzését, ahol nyer oly - annyira

képtelen, minden elemi logikát fejtetőre állító bűvészmutatványokkal viszi, hogy a csarnok közönsége

álltában - ültében tombol és akkor bejön a dohyo-ra egy figura és odanyom a gioyi kezébe egy - szem

borítékot. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de számomra ez valami oly nagyon dehonesztáló mutatvány,

hogy nem is tudom, hogy mit mondjak erre. És akkor még mellé teszem azt, hogy éppen Enho az, aki -

- a fiziológiai adottságait elnézve - nem valószínű, hogy felverekedheti magát akárcsak Ozeki - rangba,

legalábbis még-csak elképzelni is merészség ezt a 150 - 200 kilós "emberkék" között. Adná Isten, hogy

valami csoda folytán ne legyen igazam.