PollardMosss Creative Commons License 2020.01.29 -15 0 18

Van valamelyikteknek kedve velem egyidöben azt a Goethe regenyt elolvasni ?

Nekem ez nincs meg, sosem olvastam, de most elolvasnam ... tarsasagban.

Itt nemetül a neten a Gutemberg Projektban meg van > https://www.gutenberg.org/files/2403/2403-h/2403-h.htm

Nagyhirtelen ugy kepzeltem el, hogy kb minden nap vagy minden ket nap kb 1 orat olvasunk a müböl, es az olvasas utan ide leirjuk hogy amit olvastunk arrol mi a benyomasunk.

Es igy össze lehetne hasonlitani hogy a tartalom azonos avagy elterö erzeseket, benyomasokat valtott-e ki bennünk, hiszen mindenki mashogy interpretalhat egy tartalmat.

Nem tudom mennyit lehet kb 1 ora alatt olvasni, több -jonehany fejezet van- de en magam kb naponta kesö este 1 orat tudnek ennek a münek az olvasasara a közeljövöbven forditani, avagy ha mastzol is lenne itt erdeklödes egy  ..hm... közös olvasas irant, akkor lehetne a kezdes idejet összehangolni.

Mi a velemenyetek itt? Szivesen olvasnam.

Ha müködne a közös olvasas itt, akkor letrejöhetne egy un olvasonaplo, ami talan nagyon erdekes lenne.

(Feltetelezem hogy a magyar es nemet nyelvü tartalom között nagy különbseg nincs, igy nyugodtan lehet magyar avagy nemet nyelven a müt egyidöben olvasni, gondolom. Lehet hogy valaki egy kicsit majd gyorsabban halad az olvasassal, de az sem baj, es a beszamolo  erröl nagyon erdekes lehet, mivel meg valaki nem tart ott mint a masik az olvasasnal.)

Előzmény: PollardMosss (17)