kobak
2020.01.24
|
|
0 0
125
|
Szia,
a friss hírdetéses árak az irányadóbbak. A régebbi hírdetések félrevezetőek lehetnek. Az ár a HAHU-n amúgy minden kedvezményt is tartalmaz. Ha pl nem akarsz ford credit hitelt felvenni, akkor helyből adj hozzá 200eFt-ot. És további 200eFt-tal számolhatsz üzembehelyezési díj kapcsán (bár ez talán tartalmazza a vagyonszerzési illetéket).
Régi-új hírdetés: tavaly december 31-ig nagyobb kedvezményt adtak az autókra. 01.01-től tényleg felment az áruk kb. 400eFt-tal, ami engem is meglepett, mivel ezek mind forgalomba helyezett, készleten lévő autók. Az egyik kereskedésben nekem azt mondták, hogy mivel kifutó széria, így bármely ford szalonban meg tudod venni bármelyik készleten lévő autót, mert szabad készletes vagy mi a szösz. És valóban csak azokból tudsz választani, amik a listájukban szerepelnek. De legalább mind 4 hengeres. Szóval én is azt javaslom, hogy telefonálj inkább, pontosabb képet fogsz kapni. A kereskedések közé pedig vedd fel a solymárit, én egyszer vettem náluk autót és nagyon korrektek voltak.
k |
Előzmény: 009 (116)
|
|