peticiós
2020.01.21
|
|
0 0
192
|
Sziasztok.
Sajnos későn találtam rá erre a topicra.. én is megjártam az E digitallal..2020.01.06 rendeltem tőlük egy mikrót. Jó árban volt, és máshol ilyen nincs. Persze előre kifizettem, hogyha nem vagyok itthon ne kelljen a mamának a fizetéssel bajlódni. Természetesen a mikró azóta se sehol... azt írták Kiszállítás 2-4 munkanap. Január 21 van.. és semmi.. a chat bot azt írja Kiszállítás alatt... nah most jön az érdekes történet.
Felhivtam az Edigitalt hogy reklamaljak.. mire közölték hogy ők nem tudnak mit tenni, a gép át lett adva a Royal futár szolgálatnak. (ezt eddig is tudtam) Aztán gondoltam egy nagyot.. felhivtam a Royalt.. gondoltam megkerdezem, mikor várható a szállítás 🚚 mert sürgős volna hiszen lassan 1 hónap eltelt a rendelés óta. És mondta nekem a hölgy.. hogy nagyon szívesen kiszállítattná, ha lenne mit... 😂Ugyanis a mikró nincs náluk, nem kapták meg átvételre... mondom neki akkor hol a mikró?? Az éterben? 😂 Hívjam fel az Edigitalt és nézzenek utána jobban, hol akadt el a folyamat. Hát felhivtam őket és mondták hogy írnak emailt a raktárnak, hogy nézzenek utána... és kapok majd értesítést... hát várom türelmesen... ez volt az utolsó hogy innen bármit is rendeltem!!! NE RENDELJEN TŐLÜK SENKI AKI UJJONAN VÁSÁROLNA TŐLÜK!!!!! |
|