Zoli1949 Creative Commons License 2020.01.20 -1 0 4521

Szia!

Bár olvastam néhány kötetét, nem nagyon csíptem szegény Esterházy Pétert. Annál inkább az  öccsét Mártont, aki válogatott szinten kergette anno a labdát. Viszont ez esetben teljesen igazad van Péterrel kapcsolatban. A Vatera nem a vonatozásról, hanem az adás -  vételről szól, mégpedig kőkeményen a profit felől közelítve. Ezért vannak nyertesek és vesztesek.  Ez esetben a két fél ellenérdekelt, de a licitálás az előbbinek jó. Aki mindkét oldalát műveli a dolognak, mint én is,  az a nagy számok  törvénye alapján 0-án van. Ezt a témát szerintem már alaposan kiveséztük, ezért térjünk vissza a vonatozásra. Ezért máris felteszek néhány képet. Először egy nemrég vásárolt felírat hiányos Märklin Talbot-ról, aminek hamarosan az eredetihez hasonló cimkéi lesznek.

A következő sorozat egy elemes Zeuje T48 mozdony PV Előre mozdonykerekesre történő átalakítása. A kerék áramszedő a Pikóra használtra hajaz. Egyenlőre a poliamidból készült szigetelt tartók bugyi rózsaszínűk, de tavasszal feketére fogom festeni. A világítást 16 v-os rizsszem izzókkal oldottam meg . Előre fehéret- hátra vörös fényt ad.

Üdv: Zoli

Előzmény: mozgópostás (4511)