ZésZoli Creative Commons License 2020.01.19 -2 1 4503

Szia Zsombor!

Ez nem unfair, hanem ez így működik. Ezt most úgy írom, hogy nem én vagyok a nyertes, sőt, nem is vágyom Pannóniára. Azt javaslom, hogy amikor licitálni szeretnél valamire, akkor add meg a vége előtt nem sokkal azt a legnagyobb összeget, amennyiért neked még megéri megvenni az adott tételt, aztán viszont ne is nézd a végső hajrát. A te ajánlatodtól ugye nem megy föl egyből a licit. Az mindig csak a licitlépcsővel megy egyre feljebb, ha mások is licitálnak. Ha túllépik a te max áradat, akkor végülis nem vesztettél sokat és ha nem figyeled a végét, akkor nem fog el a végső hajrá és nem vered a tervezettnél nagyobb költségbe magad. Remélem érthető, amit így írtam. Másképpen: Nem szabad egy alacsony nyertes licittel várni a végét, hogy az majd úgyis nyer, mert sokan csak a végét várják és akkor tesznek rá remélve az alacsony végső árat. Ilyenkor, ha a te ajánlatod magasabb volt, akkor nem tudja kijátszani az utolsó másodperc kártyát.

Sajnálom, hogy így jártál és maximálisan megértelek! Én is sokszor jártam így, amíg megtanultam a fenti leckét. 

Lesz még Pannóniád! Talán szebb is, mint ez volt. :-) 

Üdv.

Zoli

Előzmény: Törölt nick (4501)