Törölt nick
2020.01.19
|
|
0 0
74542
|
Mondjuk az is elég lett volna (HA kértem volna)segítség gyanánt (nekem) .hogy ad egy olyan vállalkozás (igen vállalkozás) nevet-címet ahol ISMÉT de MOST MÁR VÉGLEGESEN - VÉGRE használható állapotba hozza ezt a nyüves készüléket .Ha már voltam olyan bírka ,hogy megvettem ezt a kerék alávaló sz@rt a kukába való "szigyicses" programjával egyetembe.
Azon túl ,még elvárásom lenne ,hogy AZT CSINÁLJA a készülékkel amit én kérek,tehát (azért mert ők heti xx ilyen programot frissítenek) NEKEM nem feltétlenül jó pl a "primó" akármilyen kamionos is mert főkép "Sk-Cz" járatokat csinálok ahol tele van az út át ereszekkel-kanális hidakkal...ami korlátozó táblával van ellátva és folyton folyvást "újra tervez,kikerül..."stb .DE erre fel a pökhendi mocsokja csak ezt rakja fel rá igen drágán (számlásan) és még a "google maps" is folyamatosan lefagy .Magyarázatként pedig az itt olvasható stílusban kioktat.....
Ennyi nem több,nem mindenki szeret a "parkolói egytemek-fészbukon" vizsgázott informatikusaival javíttatni,frissíteni.
Maradok tisztelettel! |
Előzmény: olahtamas (74540)
|
|