oszi100 Creative Commons License 2020.01.15 0 0 12231

Jó reggelt Mindenkinek.

Olvasgatva a kommenteket arra a döntésre jutottam hogy foglalok a Hunameca Travelnél egy 11 napos Karib utat,és leirom a tapasztalatomat amelyek eddig történtek.Itt volt aki ajánlotta az Usában a Humaneca Travelt,ennek alapján klikk a weboldalulra.Nos erre a weboldal ures nem jött be rajta semmi,gondoltam is magamban hogy ismét valami kamu lesz de nem adom fel ,emailben kontaktoltam veluk meglepetésemre az idöeltolodás miatt azonnal jött is a válasz 6 ora mulva és a weboldal is helyreállt csak valami szerverhibájuk volt.Nagyon segitökész Volt Melinda és pikk pak semi tökölés nélkul jött az általam kinézett elképzelt utra a konkrét ajánlat.Ajánlatra rápillantva szembesültem azzal hogy ténylegesen olcsóbb az Ő ajánlatuk mint az itthoni irodáknak akár még pluszban extrazva például Transfer a szállodától vagy + többszáz usd értékü lefogyasztható bonus a hajóra.Nos pik pak ment az egész telefon többször Viberen telefonáltunk és meg is egyeztunk.Jött a fizetés ami online rohadt egyszerüen ment egy linken keresztül és kb 2 perc mulva kaptam is a számlát és a visszaigazolást az Msctől a foglalásról,melyet a foglalási szám alapján az Msc oldalán ellenöriztem is.János a másik tulajdonos igazán segitőkész volt mindenben ugyhogy le a kalappal,és sporoltak nekem egy jó pár forintot ))) a nagyon jó ajánlatukkal.Tehát én csak azt tudom mondani hogy érdemes veluk kontaktálni nagyon flottul ment minden hozzátéve hogy nem a rokonaim sem ismeroseim csak a személyes tapasztalataimat irtam le.Ja és igen amikor a hazai  irodátol megkérdeztem hogy miért ennyi az annyi akkor csak hümmögtek hammogtak ,de igazábol nekem m1 is elsösörban nekem a pénztárcám a lényeg,meg a hozzáállás és nem vagyok hülye hogy ugyanazért joval többet fizessek .Ugyhogy én eddig csak jót tudok róluk irni.Szép napot mindenkinek.