Hát én nem tudom. Engem végtelenül taszít, ahogy nekimennek a magukat feministának aposztrofáló megmondók. Akárhogy is, a gyilkosságokat nem VJ követte el. Tahó, érzelmileg silány embereket nem fog jobb belátásra bírni senki. Viszont:
"
A legtöbb szakember szerint a mostani törvénymódosítással a lehető legrosszabbat teszik. A büntetés-végrehajtás berkeiben dolgozók attól tartanak, hogy a kedvezményes szabadulás eltörlése után sokkal nehezebb lesz fenntartani az intézményi rendet.
A FELTÉTELESÉT MINDENKI FÉLTI, MINDENKI HAMARABB AKAR KIKERÜLNI A BÖRTÖNBŐL. EZ MOST A LEGHATÉKONYABB MOTIVÁCIÓS ESZKÖZ ARRA, HOGY A LEGVADABB BŰNÖZŐK IS BETARTSÁK A SZABÁLYOKAT,
hangzott el a riportban is. Az új rendelkezés érintené a szándékos emberölés, vagy annak kísérlete miatt elítélt rabokat is. Ők, ha életfogytiglant kapnak, az nem lehet majd más, csak tényleges, mivel alapjáraton ki lesz zárva a kedvezményes szabadulásuk.
Csakhogy Strasbourg szerint senkit nem lehet a halálig tartó szabadságvesztés felülvizsgálatának reménye nélkül börtönben tartani. 2014. május 20-án Strasbourgban ki is mondták: a magyar Btk. legszigorúbb büntetése, a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kizáró tényleges életfogytiglan az emberi jogok európai egyezményébe ütközik."
Hiába akar ő szigorítani, jön Strasbourg, meg a jogvédők, akik nem az áldozatok jogaival vannak elfoglalva.