Szia, sziasztok!
Ma meg volt a lámpák szervizelése!
Kb. annyit se kaptam ettől mint amit elvártam!
Egyszóval, semmit nemm csináltak vele!
A munkafelvételnél kérdezték, hogy mi a problémám, majd mondta, hogy a központi rendszerben is említik ezt a hibát és nincs rá megoldás, de ez nem károsító hatású, és ez azért van mert a ledes rész melegedése miatt nyitott a búra, hogy tudjon szellőzni! De azért beviszik megnézni!
Bevitték a műhelybe kb. másfél órára, aztán szóltak, hogy kész van.
Kérdeztem mit csináltak vele, a válasz, hogy semmit mert bent a melegben már el is múlt!
Néztem ki a fejemből, aztán csak annyit tudtam erre mondani, hogy jó,majd mindig beállok a nappaliba!
Viszont a biztonságiöv figyelmeztetőt kikapcsolták!
Igaz, a munkafelvevő erre is azt mondta, hogy az ilyen jellegű riasztásokat nem lehet kikapcsolni!
Mondtam neki, hogy a kézikönyvben azt írják, hogy kilehet kapcsolni, csak nekem valahogy nem sikerül! A válasz, biztos rosszul fordítottak valamit! Hát igen, a fordítás tényleg rossz lehet, mert a végrehajtás sorrendjében volt a hiba!
Szóval a helyes sorrend:
1. Kézifék behúzva
2. Gyújtás ráadása. (a motor nem jár)
3. Nem kell 60 másodpercet várni, hogy a biztonságiöv figyelmeztető piros jel elaludjon a műszerfalon. hanem a gyújtás ráadása után közvetlenül be/ki kell kapcsolgatni az övet. E-közben ki fog aludni a piros jel, majd újra kigyullad. Ekkor mégyegyszer be/ki kell csatolni, ami hatására villogni kezd a piros jel, majd kialszik. Ekkor ki lesz kapcsolva a figyelmeztető hang. Visszakapcsolni ugyan így kell. Ezt az anyósülésnél is meg kell csináni amikor ül ött valaki!