Törölt nick Creative Commons License 2020.01.12 0 0 13297

Kedves sebike05!

Á, mindent értek :) Nos, utánnéztem pontosan, valóban tévedtem 55 kg-ot, eszerint 1355 kg : https://katalogus.hasznaltauto.hu/chevrolet/chevrolet-5428.

Köszi az ötletet a biztosítékot illetö´´en, végül nagy meglepetésemre a biztosítékdoboz fedelén oda volt matricázva angolul, melyik biztosíték miért felel, így sikerült kicserélnem. Most ismét mü´´ködik minden, kivéve a hátsó spricnit, amit nem értek, hogy lehet. Törölni töröl, még egy nagyon picit könnyezett is kifelé elö´´ször, de aztán abbamaradt. Beleszúrtam a spricnibe egy tü´´vel, nem segített. Most hátul csak törlés van, elöl patentül mü´´ködik minden. Arra emlékszem, hogy amikor elszállt minden, az akkor történt, amikor hátul akartam spricceltetni. Ezt alá támasztja az is, hogy elindult a hátsó abalktörlö´´m és úgy is maradt. Igazából féltem is megint kipróbálni a hátsó spricnit az új biztivel, mert azt hittem, zárlatos és az új biztit is kicsapja. De nem ez történt, ez legalább jóhír. Ezzel együtt is, igazából nem értem, hogy most akkor külön pumpa van elölre-hátulra, vagy hogy lehet ez? Eltömö´´dött volna? De akkor meg mégis hol, ha a spricni fején nem segített a  tü´´? Vagy valahol elengedné a lötyit a karosszériában a csö´´, amiben megy hátrafele?

Előzmény: sebike05 (13294)