Törölt nick
2020.01.08
|
|
-4 1
5458
|
Dear.
A férfijogi mozgalmak nem nőellenesek. Hanem kib.-ott önvédelmi szervezetek. Ahogy Tamási Erzsébet mondta: " A nők most verik le az évezredes elnyomást a férfiakon". Azaz nem adatok tudatos torzításáról van szó. Hanem arról, hogy a feministák által előszeretettel vázolt:" ösztönlények, disznóállatok, kontrolltvesztők" alap nélküliségét próbálja kiebrudálni a fenébe. Pont olyan hülyeség ez is, mint a mai fiatalok duma. Semmi nem a bárárnyfelhőkből ereszkedik alá, csak hát sokkal könnyebb olyan dologgal vagdalkozni, amit nehéz megfogni (ösztönök, genetika, stb). Tessék megnézni szépen Pogány Judit előadásában a "Pedig én jó anya voltam" c. monodrámát.
Amúgy 2x írtad a kevesebbet...de értem.
Ha már filmek, és kultúra, még a Fight klubban is elmondták, hogy a mi generációnkat nők nevelték fel. Igen, összefüggés van az apa-modell meg nem tanulása, és a deviáns magatartásformák között. Igen, nincs összefüggés az apa modell hiánya, és a kevesebb bűnözés között. Mert kevesebb az apa a családban, és nagyságrendekkel több a frusztrált, csak jóléti államban élőkre jellemző bűncselekmények irányába.
Tudom én mi a femik véleménye arról ha a kemény nővédelmi törvények ellenére (meg az hamis vádas erőszakok) semmi sem igazán változik a bűnügyi statisztikában: MÉG KEMÉNYEBB TÖRVÉNYEKET!
Kasztrálni mindenkit. Értem én az elejétől.
A gond csak annyi, hogy amig a nők bosszúja szinte megállíthatatlan (és nem maguktól, hanem a femináci mozgalom táplálja) addig a félrfiak még most is vagy MGTOW-k lesznek, vagy megdöglenek.
|
Előzmény: Serial Slut (5455)
|
|