krimpelő Creative Commons License 2020.01.06 0 0 93

Szia!

Üdvözlet a KUGA-klubban!

Grat az autóhoz, és hogy valamit válaszoljak is....

1: Ezt, már valóban "kiderítettük", hogy spórolósan lehagyták a miénkről, ez van.

2: Nekem pont az ellenkező a tapasztalatom, igaz a vitara üléséhez hasonlítom, de nekem pont stabil, nagyon jól tart. Pedig, nem vagyok alul méretezett szerintem(115Kg 187cm-es magassághoz). Nem tudom téged mekkorára tervezett a jó isten?! A vitaráé valóban szélesebb volt, de abban csúszkáltam, mint domboldalon a tehénlepény. Nekem ez nagyon tetszik, de persze elfogadom ha másnak nem bejövős. Én ebben egyfolytában, gond nélkül kivezettem erdélybe, és nem úgy szálltam ki belőle, mint a vitarából. Abból, mikor kiszálltam közel 400 km után, majdnem aprópénzt dobtak elém, azt hitték valami mozgásában korlátozott ember kéreget itten. :D

3: Hát, ezzel most megint nem tudok mit kezdeni, mert vagy nem vagyok ennyire rákattanva alapból, az ilyen olyan hangokra, de megígérem neked, hogy meg fogom figyelni, és majd jelzek. Persze az is lehet, hogy a vitarához szokott fülem, már nem érzékel ilyen kis hangokat, mert abban aztán volt zakatolás mindenhonnan. 

Mindenesetre, neked is sok, balesetmentes kilométert kívánok az autóval!

Előzmény: rfidel (92)