CsJohnny
2020.01.05
|
|
0 0
2187
|
Voltam Citroen szervizben. Tavaj juniusban, akkor volt egy teljes átvizsgálás.Eleinte városban használtam és semmit sem tudtam a regenerálásról.Volt egy pár P0421 hibakódom motor jelző lámpával együtt.Szervizben ekkor tudtam meg hogy a sok hideginditás miatt van ez a hiba és hogy erre a hibára csak frissiteni kell a szoftvert.,és hosszab távokat menni.Majd legutóbb augusztus végén amikor az adblue tartályt cserélték. Evvel együtt szoftvert is frissítettek..Akkor mondták hogy kb 300 km rel korábban regeneràlt. Frissités óta nincs hibakód a motor jelző lámpával együtt .Azóta mentem kb 1000km t. Ugyhogy még az 1400km ig van 100 km.
Legelső FAP progi használatkor volt regenerálál és akkor 15,9 g/L körülről ment lefelé, csak azt nem tudom mikortól kezdődött el.Sikerült a ledet bekötni a bal visszapillantó tükörhöz. Nem mertem folyamatosan bedugva hagyni az OBD ben a kütyüt mert az akksi töltöttsége 65-70% volt az ősszel, most pedig max 65% ra megy fel. A start-stop is talán kétszer háromszor müködött a nyár végén.Az autó garázsban áll és ha elhagyjuk a várost akkor megyünk vele, vagy csak hétvégén. Kéthetente agm töltöre teszem ha nem megyünk vele a hétvégén sehová. Írtam hogy második autó , hétköznapokon benzines cliót használok Miskolcon. Köszi a sok megosztott infókat ezen a fórumon! |
Előzmény: StarMate (2186)
|
|