Szia!
Működik!
Nekem egy ledszalagdarab (4ledet tartalmaz) van felragasztva a tükörlap felső része mögötti tükörburkolat belső felső részére.
(Remélem érthető volt a leírás 😂)
A tükörlapot teljesen a bal oldali ablak felé állítod, majd a lap bal felső felét egy műanyag célszerszámmal óvatosan kipattintod.
A tükör hátoldalán a külső-alsó részen van egy csatlakozó, Én oda illesztettem két forrasztással a ledszalagot.
Kipróbálás utan a ledszalagot felragasztottam, a tükröt visszatettem a helyére és működik.
A szerelést 20fok feletti hőmérsékleten ajánlom, mert ez alatt könyebben törhetnek az alkatrészek, vmint természetesen Ne legyen gyújtáson az autó.
(A leírtak Nálam működnek, mindenki más csak saját felelősségére próbálja!)
Ui.:
Akkor is világít a ledszalag, amikor bekapcsolom a tükörfűtést, de ha nem Te kapcsoltad akkor látod, hogy mikor regenerál a Citrom.
(Másodlagos regenerálasi jelek: morgóbb hang a motor felöl, kb 2Literrel megnő a pillanatnyi fogyasztás)
Más:
Én használom e mellett a FAP nevű programot (egy spec ELM327 egység van folyamatosan az OBDn) és az folyamatosan mutat egy csomó adatot, köztük a regenerálást, az utolsó regenerálás óta megtett kmt...
Korabban írtam par sort már ezzel kapcsolatban.
Remélem segítettem!