gape'n'bear Creative Commons License 2019.12.24 0 0 2162

Nem, nem, értettem elsőre is :-D

Csak mivel ez olyan jó halk, úgy adná magát, hogy mindig halkan használjam, ne csak autópályán, magas fokozatban, egyenletes sebességgel haladva... :-)

Viszont...

Így, hogy kiderült, hogy melyik lámpát kell piszkálnom, lehúztam a csatlakozóját, tele volt valami szösszel, kipucoltam, összeraktam, és ... elmúlt a két lámpás hibajelzés. Leállítottam, elindítottam, nincs hiba.

Már épp elkezdtem volna nagyon örülni, amikoris a sikeren felbuzdulva kicsivel később megint beindítottam, hogy akkor a telefonos /navis /zenehallgatós dolgokat is beállítom rajta, és megint sivalkodott a lámpák miatt. Szóval megint nem vagyok vele sehol. Kicsit reménykedem még, hogy esetleg a 4 szál vezetékből tört el valamelyik, de egyrészt mi a fenétől tört volna, másrészt ha ez is a baja, nem nagyon tudom, hogyan tudnám kimérni, mert 10 centi után becsatlakozik egy nagyobb kábelkötegbe, és eltűnik az egész valahol az autó mélyén... Elvileg illene konyítanom hozzá, de nem biztos, hogy rá tudom venni magam, hogy utánamenjek és megkeressem a másik végét is, szóval lehet, hogy hagyom a fenébe és inkább karácsonyozok, majd januárban megnézetem szervizben. Addig meg sípol és kész, végülis működik. :-(

dr

Előzmény: sbojan (2160)