Cabron01 Creative Commons License 2019.12.23 -1 0 1346

Nálunk brutál hagyomány van. :)

 

Halászlé 24-én ebédre (ponty, keszeg, harcsa), vacsira rántott hal (ponty, harcsa) hagymás ecetes krumpli salátával, plusz francia sali. 

Utána változó. 25-én most éppen kacsa (mandarinos olívaolajat használva a páchoz) lesz mézes-vörösboros párolt káposztával, krumplipürével. 26-án tejszínes-füstöltsajtos-ananászos csirke bulgurral.

 

Töltött káposzta most elmarad, mert 27-én vágunk disznót, inkább akkor csinálok toros káposztát, és akkor lesz orjaleves. Előtte 3 napig halászlé kizárólag. Imádjuk.

 

Süti három féle. Narancsos-citromos szelet, zserbó, diós darálós keksz. Sütni nem szeretek.