Hunameca Travel Creative Commons License 2019.12.20 -2 1 12185

TEljesen felreertelmezted amit irtam. 

A "parasztvakitas" kifejezes arra vonatkozik amikor valami jo, erdekes, szep dolog mogott ennek az ellenkezoje van. 

Én sem akarom folytatni a vitát, de mégis támadva érzem magam egy olyan megjegyzésért, mit pont segitségképpen tettem.

Tehát foglaltál egy hajós utat amiben benne volt az "easy package" italcsomag. Az én "problémám" csupán annyi volt, hogy egy korrekt, hozzáértő és profi iroda ilyenkor azt is összeveti, hogy mi van ha az italcsomag nélkül foglalja az utat és külön adja hozzá az italcsomagot, esetleg megkérdezi az ügyfelet, hogy egyáltalán meg fog-e inni 7 nap alatt 2OO ásványvizet vagy 185 üditőt, esetleg jobban megéri neki tételenként fizetni. 

Az MSC kidobja, hogy óriási akció, ingyenes az italcsomag. Sokan ilyenkor rá is ugranak, hogy milyen jó vásárt csinált. Közben meg többet fizetett mintha külön tételként vásárolta volna meg. Ezt előzőleg már részletesen le is vezettem miért. 

Az, hogy valakinek igy is jó és megfelel, az nem azt jelenti, hogy minden informáiót megkapott ahhoz, hogy a lehetőségeket összevesse és az alapján döntsön. 

Az amerikai/kanadai irodáknak elküldik az aktuális itallapokat is, igy mi itt sokkal jobban rálátunk arra, hogy mi éri meg és mi nem. 

A másik hozzászólónak abban van igaza, hogy nem egyforma kondiciokkal dolgoznak a magyar és az amerikai irodák. Másrészt, igen, tudnak az irodák kedvezményeket adni. Ha tudom, hogy egy utra több kabint is el tudok adni, akkor lefoglalok egy group booking block-ot és máris szobánként jóval olcsóbban kapom meg az utat, amit utána igy szintén olcsóbban adok tovább az ügyfeleknek. 

De ebbe már tényleg ne menjünk bele. Kellemes ünnepeket és hajózást kivánok mindenkinek. 

Előzmény: ancsikancsesz (12183)