Törölt nick
2019.12.15
|
|
0 2
13253
|
Kedves sebike05!
Örülök, hogy nem vetted személyesnek, akkor már csak azt nem értem, hogy miért nem tudtál kisebb hévvel kijavítani és miért kellett így sértegetned, hogy "gondolkodni kéne" meg most is így lehurrognod, hogy "baromságot írtam". Szerintem semmi nem indokolja, hogy ilyen stílusban társalogj velem, de így, hogy egyszer már szóltam emiatt és te másodszor is ugyanígy beszélsz velem, most már rádhagyom. Másrészt nem magyarázgatom a hülyeségemet, hanem megindokoltam, hogy szerintem miért rossz az említett két dolog. Ez nagy különbség. Persze oké, lehet, hogy igazad van, és nem lehetne jobban megcsinálni, de ha máshogy nem, lehetne úgyis felhozni a tankcsövet, hogy nem megy a kerékdobba. A második ötletemnél meg nem lenne több az alkatrész, csak ahelyett, hogy az a hüvely összefogná az ABS jeladó vezetéket a keresztlengö´´karral, lehetne a hüvelybe csak a vezetéket húzni és a hüvelyt már csak hozzáfogatni a keresztlengö´´karhoz. Így nem rohadna össze a kettö´´ egész hosszában. De parttalan a vita, a kocsi nem így van megcsinálva, sem te, sem én nem vagyunk a Chevrolet mérnökei. Én a magam részérö´´l szeretném ezt lezárni, egy ártatlannak szánt megjegyzésnek kár ekkora füstöt verni.
Kedves cali young!
Visszaolvastam sebike05 hozzászólásait, és nem tagadom, valóban sokat segít a lacettis közösségnek, ez elismerésreméltó. De a stílusával van kifogásolnivaló és én ezt tettem szóvá, amikor ezt felém is megvillantotta. Egyébként nem nevezném vitatkozásnak, amit teszek és nem is ilyen destruktív szándékkel vagyok jelen.
Szép napot mindkettö´´töknek! |
|