Hqbalázs
2019.12.14
|
|
0 0
71150
|
kb 5-6 éve csak mannolt használok.A családban 6 autó,és 5 munkagép van ,motorba váltóba hidraulikába is ezt rakom.A motorok belseje teljesen lerakódás mentes.Az olaj állaga leeresztéskor sem változik a frisshez képest,szemben sok más olajjal ami olyan mint a víz cserekor.Az olajfogyasztások minimálisra csökkentek,a gépeknél is ami pl egy MTZ motornál nem kis teljesítmény.Van két automata váltó is a családban amik például csere előtt rántva váltott a mannol után vajpuha lett.A powerrshift váltó az egyik gépünkben forralta az olajat,csere után teljesen megszünt.Szóval szerintem egyáltalán nem rossz olaj.Kicsit tul van lihegve ez az olajtéma ,a legfontosabb hogy el kell felejteni hogy egy olaj LONGLIFE,10-e. km-ként le kell cserélni és sokáig jól fog működni de csak belevaló olajra.persze a tescost én sem használnám de azért mert láttam már motort szétszedve akinek a gazdája azt tette bele.Addig nem kell véleményt mondani szerintem amig az ember nem használta.Azért mert az ára alacsony még nem szar.Azért olcsó mert nem reklámra költik a rengeteg pénzt.(mondom ezeket úgy hogy szerelek és nem egy nem saját motorfelújításon vagyok túl)Ajánlom ezt az írást ahol kiderül miért ennyi az ára:https://mannol.blog.hu/2016/08/01/miert_ilyen_olcso_a_mannol |
Előzmény: Papalac (71149)
|
|