Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 0 0 13241

Kedves sebike05! 

A hozzászólásod hangvételéből úgy veszem ki, személyes sértésnek vetted az autó irányába intézett kritikámat. Mielőtt ennyire nekem jönnél, hogyan kéne gondolkodnom, légy szíves, gondolkodj már el te is és vedd észre, hogy erre semmi sgükség nincs. Először is, most tényleg akkora hiba, hogy rosszat mondtam az autóról, főleg úgy, hogy nekem is ilyen van és még írtam is, hogy összesen ennyit kifogásoltam rajta. Szerintem ettől azért nem dől össze a világ. 

Másrészt: képzeld el, értem ezeknek az alkatrészeknek a funkcióját. De igenis meg lehetett volna jobban oldani. A tankcsövet védő műanyag elem például a kerékdob irányába lehetne zárt és akkor egyszerre védené a csövet és még csak be se tudná alá verni a sarat a kerék. A szellőzést meg lehetne oldani hátrafele is, mert hogy gondolom amiatt hagyták nyitva a dobon belül. Az ABS jeladó vezetéket meg önmagában bele lehetne húzni valami csőbe és úgy már csak pár helyen hozzáfogni a keresztlengőkarhoz (köszönöm, hogy megnevezted, most már tudom a nevét). 

Béke veled! 

Kedves caliyoung! 

Igen, köszönöm a megállapítást, ezt a legjobban te magad demonstráltad azzal, hogy csak bólogattál erre az indokolatlan támadásra. 

Neked is minden jót!