Mi az, hogy nincs ilyen attitűd? Pont az ellen emelem fel a szavam, hogy a feministák azt akarják elérni, hogy CSBE kapcsán az emberek szeme előtt kirajzolódjon egy feldagadt szájú, könnyes szemű nő, felé magaslóan egy kezét ökölbe szorított pasival. A CSBE nem ez!
Ez csupán a nők ellen elkövetett erőszak egyik formája. Léteznek egyéb módozatok is, és létezik a férfiak, gyermekek ellen nők által elkövetett erőszak is, amiről ebben a topikban akárhányszor felmerül, két dolgot hallunk akár tőled, akár a másik nagyeszűtől. Vagy hazugság, nincs, vagy felmentitek, és más az oka az erőszakosságának.
Lásd az én vázolt esetem:
Semmi problémát nem láttál abban, hogy a szomszédasszony tettleg nekem esett, szerinted én voltam a hibás, mert minek beszélgettem a fiával, ha tudom, hogy utál engem.
Az erőszaktevő mellé álltál, pedig én is nő vagyok. Bár, mivel nem nem csípsz engem, egyszerűbb volt a kis tyúkagyadnak, ha elhiteted magaddal, hogy férfi vagyok, és tádám, már lehet is az erőszaktevő mellé állni, mert nő, és te melléjük állsz. :) Akkor is, ha erőszaktevő. Néha nézzél tükörbe püfi!