LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.10 -5 5 2192

Ne hazudozz, soha nem keltettem gyűlöletet a férfiak és senki ellen.
Te vagy itt, aki nem bírja felfogni a csoffadt agyaval, hogy az Isztambuli egyezmény a normális emberek (köztük normális ffiak) érdeke.

ha a sztambuli egyezmeny partatlan, nemsemleges, akkor a nok es ferfiak szavakat felcserelve benne, ugyanazt kellene kapnunk. (es szamodra ezt megteve is tamogatandonak kellene lennie)

mind tudjuk, hogy ez nem igy van

azonkivul szamos alapvetes hibas benne: a nok nincsenek elnyomva, nincs gender gap, a bantalmazasok nagy reszet nem ferfiak kovetik el, stb...

hazugsagokon alapulo szarra nincs szukseg

azonkivul a magyar jogi szabalyozas tokeletesen lefedi ezt a teruletet is

abszolut nem foglalkozik a sztambuli egyezmeny a hamis noi vadakkal: marpedig a legtobb abuzus es bantalmazas vad valoszinuleg hamis, szimpla noi bosszu

ha a sztambuli egyezmenyt torvenyerore emeltek volna itthon, akkor en 4 eve mar nem lattam volna a gyerekeimet, kiraktak volna a hazambol (amit az en penzemen bereltunk), valoszinuleg le is sitteltek volna, munkahelyem sem lenne, mint megkovezett bantalmazo. ugy, hogy en soha nem emeltem kezet se hazastarsa, se gyerekre (es termeszetesen nem is abuzaltam)

pontosan tudom (sajat boromon tapasztalva), hogy mire kepes egy no, ha a velt serelmeiert bosszut akar allni egy ferfin: barmire

ezt nem szabad tamogatni (peldaul hogy az elfogult noszervezetek belepiszkaljanak a hatosagi munkaba), jarjak vegig, kelljen bizonyitani a vadakat, menjen at a rendorseg, az ugyeszseg es a birosag szurojen is.

Előzmény: ám3 (2186)