Tótikám Creative Commons License 2019.11.26 0 1 26618

Amerikaiktól indult a 67C-os egy lépcsős cefrézés,mely kedvez mind két amiláznak.A laza hőfok tartásnak azért vannak kockázatai is pl. gej lesz a söröd,elakadásra hajlamos élesztő esetén,elakadt, vagy csak sok nem erjeszthető cukor keletkezett ?Persze ez mind nem probléma ha 2-3 héten belül úgy is elfogy.                                                                    És végül 1966 recept:2600kg pilseni maláta, 1200kg kukorica, 200kg rizs, 450kg cukor, 20kg festőmaláta. Cefrézés :25000l víz háromlépcsős dekokcióval 52C, 62C, 75C .Komló forralás 90perc .Komló 70 perc, valószínűleg valamilyen KGST termék.Kész árú 10.5B .Élesztő ismeretlen.

Előzmény: Törölt nick (26616)