Gonda L. Creative Commons License 2019.11.21 0 0 47482

Üdvözlet aT.fórum tagoknak.

Régen jártam itt de egy számomra kellemetlen eseményt szeretnék megosztani ,talán más is volt hasonló helyzetben és rendelkezik valamilyen tapasztalattal amit meg is osztana .

Tehát:néhány nappal ez előtt egy főút útpadkáján leállt a kis chatenet-em,jött egy navara terepjáró és hátúlról neki ment a kisautómnak.Össze tört a hátsó lökhárító,baloldali sárvédő,bal ajtó,tükör és a bal hátsó kerék alátekeredett összegyürődött a híd a felni a gumiköpeny ,nem záródik a hátsóajtó, sérült a müanyag idom ami a kalaptartót tartja.És az alváz is kaphatott,de ez csak az én feltételezésem mert fékezés nélkül vágódott neki a navara.Ennyi ami a látható sérülés.

És jött a biztosító:javítási kártérítés gyanánt 246.940,huft-ot szándékozik fizetni( max.jav.határ 360e.ft),és ha szeretném ismét használni a járgànyt,kereshetek szerelőt,alkatrészt, intézzem ahogy akarom ahogy tudom stb,stb.

Ha fel tudok mutatni egy hivatalos javításról kiállított árajánlatot,akkor a biztosító fizetné a külömbözetet is,viszont

ismereteim szerint a környéken ahol lakom( borsod megye Kazincbarcika környéke)nincs szervíz, alkatrészkereskedés ahol mopedautóval foglalkoznának,persze ez a biztosítót nem érdekli,az sem hatotta meg ,hogy 63 éves beteg emberként munkàbajárásra használtam a kisautómat,ezért sos lenne megoldást találnom.

A fentiek ismeretében van-e ötlet ,javaslat, hogyan tovább?reális lehet az összeg amit a biztosító ajánlott?minden segítséget-ötletet hálásan fogadnék.

Üdvözlettel Gonda lászló(gondalaszlo57@freemail.hu)