ancsikancsesz Creative Commons License 2019.11.19 0 0 12094

MSC Seaside 3.

A HAJÓ:

Nekem személy szerint káprázatos volt. A mérete brutális. Én már voltam más alkalommal is hasonló hajókon, és azokra is rácsodálkoztam, de a Seaside...!!! Volt olyan kikötő, ahol állt mellettünk, vagy a közelünkben nagy hajó, de mindenhol a miénk volt a legnagyobb és a legszebb. Belül is csodaszép. Nem csak a képeken, hanem a valóságban is. Én nem tudok róla negatív dolgot írni, pedig az indulás előtt olvastam én is mindenféle kritikát. Nézőpont és hozzáállás kérdése. Én alapból nem azt keresem egy ilyen környezetben, hogy mibe lehet belekötni. Igaz, ami igaz a hajó hatalmas és rengetegen vannak rajta. Elkerülhetetlen az étkezéseknél vagy a kiszállásoknál a tömeg. Ezt tudomásul kell venni és számolni vele, de mindig találtunk szabad asztalt. A személyzet tudja a dolgát és a legtöbbjük kedves vagy nagyon kedves. A kabint naponta többször is tisztába teszik. A törölközőket minden használat után cserélik, ami azért valljuk be, kicsit túlzás. 

A medencéknél is természetesen sokan voltak. Napágyra vadászni kell, de ott is cserélődik a közönség, tehát aki keres az talál. Az utasok mindenfélék, de nekem ezzel sincs bajom. 

Van a hajón egy zárt rész a Yacht Club. És pont egy magyar fiatalember a vezetője. Találkoztunk vele a hajón és felajánlotta, hogy másnap körbevezet minket a területen. Természetesen elfogadtuk. :-) Lehet az még 2 csillaggal több, de ez árban is mutatkozik. Sok mindent megtudtunk tőle a hajóval kapcsolatosan, nagyon közvetlen volt. Köszönjük a lehetőséget!

A gyerekeink sem unatkoztak. Mondjuk ők már szinte önállóak, de akkor is gyerekek. Fürödtek, csúszdáztak, felfedeztek, kirándultak és minden nap jól elfáradtak. A hajón lévő gyerekprogramokon nem vettek részt. Talán csak azért mert nem volt hozzá pajti és inkább legtöbbször velünk voltak. De ez az ők választása. Színházba minden este voltunk és szerintünk nagyon jó előadások voltak. 

Sokkal több van a fejembe amit leírnék, de röviden ennyi. Ha tudok, nagyon szívesen segítek, csak jelezzétek!

Jó utat Nektek is!