MSC Seaside beszámoló
Már egy hete itthon vagyunk. Mielőtt elfelejteném a részleteket, gyorsan leírom.
Mi 2 gyerekkel utaztunk, 9 és 14 évesek.
A hajó indulása előtt 3 éjszakát töltöttünk Miamiban, A szállásunk a Beach-en volt, közvetlen a parton, saját napágyakkal. Konkrétan a Monte Carlo by Miami Vacations-ban laktunk. Csak ajánlani tudom. A reptérről a GetTransferrel mentünk az apartmanig. Eddig nem ismertem, de szuper volt. Már itthon kiválasztottuk, hogy kivel és hogy mennyiért fogunk utazni. A reptéren van annyi Wifi, hogy ott tudjátok intézni magatoknak a fuvart (akár mást is) Nekünk ez 38 USD volt.
A hajóra szállás elég egyértelmű. Minden ki van írva vagy táblázva és néhány méterenként ott áll valaki, aki terelgeti a népet. Minden úgy volt, ahogyan előre tudtuk. Kicsit előbb felengednek már, lehet enni és inni, de a kabint csak 2 óra után vehettük át. A bőröndöket még később hozták, de ezt is tudtuk.
Mi minden este elmentünk az ültetéses étteremben. Itt nincs nyüzsgés, tolakodás. Nagyon elegáns és ugye kiszolgálnak ugye... Az ételek lehetnek unalmasak, mert nagyjából ugyanabból lehetett választani minden nap, valamennyi változatossággal. Nekünk volt italcsomagunk. Az utazás foglalásánál kaptuk az úthoz. Így nagyon jó, hogy volt, erre már nem kellett költenünk. Ha van italcsomagotok, akkor nem számolnak hozzá + szervízdíjat. Különben minden rendeléshez hozzá jön az is. A helyszínen 35 Usd 1fő/nap az Easy italcsomag ára. De olyan nincs, hogy csak a Papának veszünk a Mamának nem. Egy kabinban utazóknak mindenkinek kell hogy legyen. A gyerekeké sem ugyanaz. Az ő kártyájukkal például én nem kérhettem felnőtt italt, az én kártyámmal meg gyereknek valót nem adtak vagy nem mindent. Ja igen! És egy napra nem lehet megvenni az italcsomagot, csak az egész út hosszára. Mert volt, aki vett volna azokra a napokra amikor nem köt ki a hajó, de nem lehetett... Folyt. köv...