Laci, picit tévejgünk, mert alapvetően Dominikára írtam a lepukkantságot, szegénységet és kevés látnivalót. Mexikóban szerintem bőven van mit nézni, nem lehet a két országot egy lapon említeni. Mexikóban eleve a Maja kultúra miatt sok látni való, ott van az Xcaret kalandpark, be lehet menni Cancunba, megnézni a modern várost.
Én Dominikára értettem és írtam, hogy szerintem ott főként a resort-ban lehet punnyadni és van 1-2 látnivaló, amit meg lehet nézni.
Szóval első körben (ha Karib - Térség), akkor nekem Mexikó és majd egyszer később (ha lesz rá alkalom) Dominika.
Irtad is hogy a Palladium-ot választottátok, ami azért is jó, mert fenn van Akumal magasságában, amennyire néztem a térképet, nekem is az tetszene.
Dominika azért került a radar-ra, mert nagyon vágytam volna egy kis januári nyárra és ott (úgy olvastam) hogy jobb az idő januárban, meg néztem átlagokat, visszamenőleges előrejelzéseket és Dominika 28-29 fok januárban és Cancun környékén meg lemegy 25 fokra, illetve tetszik a part Bavaro-nál, de sokminden elriaszt, mint írtam.
Szóval január sztornó egyúttal úgy néz ki hogy Dominika is és a következő években szeretném Mexikót úgy megnézni ahogy feltételezem hogy TI: pl. Palladium és onnan körbenézni, búvárkodni, kirándulni, de a resort-ot is kihasználni