Tamas Juszt Creative Commons License 2019.11.13 -2 0 8433

Hangulat alapján nekem is szimpatikus, legalábbis amit a képek sugallnak és a számos videó amit megnéztem,  de továbbra sem tudok szabadulni a gondolattól, amit Tripadvisoron írnak még a legjobb értékelésű szállások esetén is (mint pl. Palladium) is sok ilyet találok.

Nyilván személyesen kell megtapasztalni és mindenképpen szeretném megnézni, de mivel két gyerkőccel utaznék, nem kockázatnék. Max. úgy mennék, hogy elmegyek egyedül és felmérem a terepet először és megtapasztalom pl. a Palladium-ot.

A másik kérdés, hogy mennyire igaz, hogy a hotelen kívül minden elég lepukkant  és az utazók nagy része marad végig a resort-ban? Mert az tény, hogy látnivaló tekintetében itt van a legkevesebb, mexikóban ott van a maja kultúra, a számos nagyobb város ahol lehet nézelődni, Dominikán azért ez elég korlátozott, ahogy olvastam.

MI a tapasztalatod a resort-on kívüli viszonyokról?

Ami miatt mégis vonz (pl. mexikóval szemben), hgoy ide lehet menni januárban (mexikó ilyenkor még lehet hűvös) illetve szebb a tengerpartja, szóval így vagy úgy, szeretném megnézni, de először nem vinnék családot.

Előzmény: markiitoo__ (8432)