Köszönöm kérdésed, igen viszonylag jól vagyok, már. Egy hete erősen megfáztam, de öntöttem magamba a forró, herba teát, hársfavirág teát, párosával kapkodtam a Kalmopirynt és citromoztam. Sajnos el is maradt a kacsa ritkítás Mârton napra. Talán a héten pótolom, mert szeretnék füstölni belőlük.
És képzeld, most rám jött a házi virsli töltés. Vettem occcóéktól egy kis hercig kézi töltőt és találtam a Böllér cégtől virsli belet ami ráadásul ehető. Valmi trükkös megoldással marha bőrből csinálnak virsli belet. Na, most arra kondoltam, hogy az alap nyúl és nêmi mangalica zsiradék lenne, semmi íz fokozó és tartósítószer. Bár órás tölgyfa füst, azután fagyi.
A pépesítéstől kicsit tartok, lehet meg is fogok ölni egy két bot mixert, de hát a kísérletezgedésnek mindig van ára, viszont, ha sikerül, ehetek végre normálisnak hasonló virslit és olcsón. Számításaim szerint, hús árát és saját munkám nem számítva 150 - 200 Ft/kg lesz. Ha, beindulok, lesz tiszta csirke, kacsa virslim is.
Szóval terveim nem fogynak, sőt egyre inkább időzavarba kerülök, lassan már rákom is csak mellékes lesz. 😂😂😂😂