laxa8553 Creative Commons License 2019.11.06 0 0 10267

Sziasztok

Hát az Én problémám lassan 5 szerelöt és 3 Opel szalont Meg emésztett és persze nem kevés pénzt :(

Kezdödött a mizésriám hogy  meg vettem egy opel vivaro 2,5 cdti 2011 es Viszonylag kevés km -t 156,000 Kocsikát dolgozni ,Vezetett szervizkönyv le ellenöriztettem az opel szalonban át vizsgáltattam semmi különöset  nem találtak na  meg is vettem .Kb 300 Km után  Ki irta a müszerfal hogy einspritzung Überbrüffen vissza Opel szalon  hibaköd olvasás törlés  500 Km után megint ugyan ez de most Felvillant  melette a check lámpa is és a stop lámpa.Na vissza Opel szalon  azt mondták tele van a partikelfilter. kipufogo leszed tisztitás vissza .A  hiba fent állt utánna is :( Vissza opel szalon  akkor ki találták ki kell cserélni a partikelfiltert  mert nem tud regennerálni  :( Azt is ki cserélték minden  szerzorral érzékelövel ami hozzá  köthetö hiba mindig fent áll a motor   teljesítménye  ugyan olyan mint volt  nem  melegszik szépen húz a kocsi semmi gond  vele csak  kivéve azt ,hogy világít a  müszerfal mint a karácsonfa :D 

Valakinek ötlete hogy mi a franc ez az EINSPritzung defekt 

Köszönöm elöre is :D