laxa8553
2019.11.06
|
|
0 0
10267
|
Sziasztok
Hát az Én problémám lassan 5 szerelöt és 3 Opel szalont Meg emésztett és persze nem kevés pénzt :(
Kezdödött a mizésriám hogy meg vettem egy opel vivaro 2,5 cdti 2011 es Viszonylag kevés km -t 156,000 Kocsikát dolgozni ,Vezetett szervizkönyv le ellenöriztettem az opel szalonban át vizsgáltattam semmi különöset nem találtak na meg is vettem .Kb 300 Km után Ki irta a müszerfal hogy einspritzung Überbrüffen vissza Opel szalon hibaköd olvasás törlés 500 Km után megint ugyan ez de most Felvillant melette a check lámpa is és a stop lámpa.Na vissza Opel szalon azt mondták tele van a partikelfilter. kipufogo leszed tisztitás vissza .A hiba fent állt utánna is :( Vissza opel szalon akkor ki találták ki kell cserélni a partikelfiltert mert nem tud regennerálni :( Azt is ki cserélték minden szerzorral érzékelövel ami hozzá köthetö hiba mindig fent áll a motor teljesítménye ugyan olyan mint volt nem melegszik szépen húz a kocsi semmi gond vele csak kivéve azt ,hogy világít a müszerfal mint a karácsonfa :D
Valakinek ötlete hogy mi a franc ez az EINSPritzung defekt
Köszönöm elöre is :D |
|