Brumi 05
2019.11.06
|
|
0 0
47365
|
Heló Újabb kérdéssel,kéréssel fordulok hozzátok. Jdm Titane 2 elektromos kapcsolási rajzot valaki tudna föltenni? Esetleg egy fénykép az izzítógyertyák bekötéséről.? Nem vagyok biztos benne hogy jól kötötték be (előzőleg valaki,néhány furcsa megoldást már helyre hoztam) viszont nem igazán értem hogy honnan és miért párba jön 2 szál 0,5ös vezeték az első gyertyára a másikra meg 1 szál 0,5 ös összeköttetés van. Én személy szerint kevésnek gondolom.Utána kérdeztem ez az izzító gyertya kb 30 sec.bír.Az izzító relé 15sec után lekapcsol.Kicsit tartok tőle hohy télen a vékony vezeték+rövid idő kevés lesz?. Yanmar motor új NGK gyertyák,új aksi. Gyertyákat beszerelés előtt ellenőriztem a rendszer működik kint jó időben,de ugye a mociba nem lehet látni + a sok körülötte lévő hideg fém hűti. Gyanúm alapja hogy (hideg) reggelen kicsit nehézkesen indul 2x izzításra viszont kb mint nyáron.Motorban van kompresszió,nem fúj ki sehol.Volt Aixamom abban 2,5ös vezeték volt nyomó gombal 20sec után a leghidegebb időben is indult,az is úgy került hozzám nem is bántottam mert jól működött visza jelezte az izzítást kb+5 sec és úgy indít. Mindig elsőre pöcc.Ennél kicsit bizonytalan vagyok.Most szeretném jól megcsinálni nem télen hidegbe kínozni mindenét.Esetleg kinek mi a tapasztalat gyári állapot ,vagy kicsit tovább fejlesztett :) izzítási idő stb... Segítséget előre is köszönöm! |
|