Mészáros András Creative Commons License 2019.11.04 0 0 47352

Sziasztok sport-társak! Néha azért ide-ide nézegettem. Újra mopedautó tulaj lettem! Sikerült lecsapnom egy papíros ligier ambra country szépségre amin ráadásul a régóta vágyott "küllős" alufelni van és kacsingat rám.:) 

Pár érdekességet is hoztam(már akinek az..). Eddig 4 fajta ambrával találkoztam: 

1- oldal hűtős (leggyakoribb) bölcsőt nem lehet  egyben kihúzni szereléskor

2-  (ez volt a  legérdekesebb nekem) elöl a hűtő,elég puritán: nincs elektromos ablak,nincs hátsó ablaktörlő,még hátsó ablak fűtőszál sincs. Viszont olyan masszív hogy az brutális! A motor tartó bölcsö kasztni része méhsejtes alu öntvény volt!! Látszott is az autón hogy nincsenek rajta a szokásos törések repedések!

3-Elöl hűtő (azóta tudom ez a country elnevezésű) viszont ebben minden extra benne van. Alá nézve nincs az a brutál erős alu öntvény "I gerenda" .(sajna) :(  A motor bölcső viszont ebben is a fain kihúzhatós fajta. 

4-  Na ezen sokan ámulni fogtok! Egyik ismerősöm garázsában porosodik: A régi lámpás Ligier ambra.Hátulja ugyanaz mint az újjabbak. Viszint ha hiszitek ha nem ,ez nem aluvázas! Az első motortartó bölcsőhöz ráadásul egy segédnyulvány is csatlakozik!(soha sehol még ilyet nem láttam. Hozok képeket is hamarosan. 

Elnézést az esetleges helyesírási hibákért..... Nekem egyszerübb elnézést kérni mint megtanulni írni...... :)