varadyz
2019.11.02
|
|
-1 0
37840
|
Úgy látom a samott habarcs is elkészíthető jól meg rosszul is.
5mm max 1 rétegben
meleg víz bedolgozáshoz
1 óra habarcs pihentetés
vízüveg hozzáadása
Lehet egy próbát megér.
"Bedolgozás: • Keverjük össze a habarcsot ivóvízzel. A habarcs konzisztenciája az alap szívóképességétől függ • A bedolgozási hőmérséklet legalább +5 °C legyen. A meleg víz a bedolgozási tulajdonságokat és a habarcs feltáródását kedvezően befolyásolja. • Az elkészült habarcskeveréket a bedolgozás előtt kb. 1 óra hosszat pihentetni kell a finom részecskék jobb feltáródása miatt. • A téglák, ill. kályhacsempék előnedvesítése szükséges a bedolgozáshoz. • Általában véve ne lépjük túl az 5 mm-es fugavastagságot • Az Universal kályhás habarcs nem tartalmaz hidraulikus kötésű adalékokat. A vegyi kötést folyékony vízüveg hozzáadásával (30 súly%- ig) érhetjük el." |
|