Robi_W126_500SE
2019.10.14
|
|
0 0
1693
|
Üdv,
ABS-ASR ügyben kérdeznék, mi lehet a hiba mögött? Amikor vettem a w126-osom érezhetően nem működött ez a funkció, de nem is égtek a hibajelző lámpák. Szóval nem tudom. Pár száz kilométer használat és egy fékjavítás (fékcsövek cseréje) után kigyulladtak és úgy is maradtak a visszajelzők az elindulások után röviddel. Diagnosztikával kiderült, a jobb első ABS jeladó hibás. Kaptam egy bontottat, hátha. Azt beszerelve működött. Bár nekem furcsa volt az érzékenysége az ABSnek, de örültem, hogy működik. Nem örülhettem sokáig, mert kb. 200 km után újra kigyulladtak a lámpák és érzékelhetően nem működött újra. Újabb kb 100 km után pár percre újra el kezdett működni, aztán megint eltűnt, újabb 100 km után ismét el kezdett működni. Mi lehet ez? Valami kontakthiba? Lehet az előző jeladó sem volt hibás, hanem máshol van a hiba a rendszerben? Vagy a bontott jeladó is hibás, kontakthibás csak még nem adta meg magát. Van valakinek tapasztalata, ötlete, mielőtt újra eljutok vele olyan helyre, ahol képesek 126oson diagnosztikát csinálni (Szegeden sajnos nem), vagy veszek egy vadi új jeladót 70 ezerért?
Köszönöm! |
|