snow.dog Creative Commons License 2019.10.10 0 0 2100

Visszakaptam a kocsit, akkut, vízhőmérséklet szenzort, illetve annak kábelét cserélték. Az akkut javítási díjjal együtt ki kellett fizetnem (78.000,-), a többit munkát a garancia szerződés alapján végezték ingyen. A garanciába beleszámított a szállítás és a kölcsön autó is. Végül is még az elején a Citroen Assistance rákérdezett, hogy kérek-e kölcsön autót, és nekik is jeleztem, hogy kérek. De mire bementünk a trélerrel, a szervizben már várt a kölcsön kocsi. Amíg a szervizben voltam a Citroen Assistance visszahívott, hogy mi van a kölcsönkocsival, és amikor mondtam hogy a szerviz biztosítja, úgy hallottam megnyugodtak tőle.

Nekem végül is mindegy volt hogy kitől kapom, ezért nem igazán érdekeltek a részletek. :)

Így viszont kényelmes volt, mert elkísértem a kocsit, elintéztük a papírmunkát, és már a kölcsön kocsival mentem haza.

Átolvastam a garancia szerződést, és az konkrétan nem volt benne, hogy ilyenkor mi van az akkuval. Ezért rákérdeztem, és azt mondták az akkura minden esetben csak 2 év garancia van. Azt mondták, aki ennél többet kapott, az örüljön neki. :))

Előzmény: sbojan (2099)