Tocy92 Creative Commons License 2019.10.07 0 1 16193

Én egy pozitívumot tudnék kiemelni, a videót visszanézve, mégpedig azt a mondatot, hogy "a ZTE-szurkolók pedig Hendlein Rolandot szidják, mert megsérült" :D:D:D

Na, ezen tudtam egy jót nevetni, más örülnivaló úgyse volt. Az, hogy ki a kezdő, szerintem mondjuk idén kevésbé lényeges, Ádám úgyis 2 percenként cserél készésgesen az Ivkovics-szellem jegyében, viszont nem értem például, hogy amikor Dramicanin a felkészülés alatt is jól játszott, az első bajnokin bevert 24 pontot és igazából egy dologra jó, arra, hogy dobjon, akkor miértn nem hívtunk rá kb. egyetlen játékot sem? Nem is volt nála a labda, nem volt egyetlen pick-and-pop az ő kilépéseire, stb. Hogy ezt Ádám akarta-e így, Ivkovics, vagy Davis, mint irányító, azt nem tudom, mindenesetre nem értem.

Szintén nem értem, hogy Bogdán miért nem kerül pályára, én mondjuk nem vagyok az, aki követeli a saját nevelésű fiatalokat a pályára, mert dolgozzanak meg érte úgy, mint a többiek, de hát az volt a szöveg, hogy majd most a fiatalok ilyenek, meg olyanok lesznek, aztán szerencsétlen Beni egy másodpercet se kap. Vagy őt is hülyének nézi az, aki ezt eldönti, vagy annyira rossz az edzésmunkája, hogy nem érdemli meg a perceit, ezt innen nem tudom.

Amúgy nincs itt semmi látnivaló, egyszerűen nem tudjuk megnyerni a szoros végjátékokat, mert egyetlen olyan játékosunk sincs, aki képességben, mentalitásban erre alkalmas lenne - csak ezen nem kell meglepődni, éppen ezt lehetett látni már akkor is, amikor leigazoltuk Davist, Norfleetet, meg a többit. Vannak ennek a csapatnak erényei, most is látszottak néha, de azt nem kell várni, hogy a szoros végjátékokat majd ezek a játékosok a jó döntéseikkel, jó megoldásaikkal megnyerik.

Szóval semmi meglepetés, a ZTE-nek van 3-4 nyerő típusú spílere, nekünk egy se, Davist tényleg lehet dicsérni, de mint csapatot futtató irányító, döntéshozó, azért ő sem az igazi, Lalic a 14 pontja ellenére továbbra sem jó, Dramincant elfelejtettük, Norfleet még kiegészítőnek is halovány, Ponjavics szintén, a többit hagyjuk is.

Sebaj, majd megmagyarázza, aki akarja :) Egy dolog még: kíváncsi leszek, hogy az Ivkovics-rendszer védelme és az abban való hit meddig marad olyan, mint amilyen a nyilatkozatok alapján most - majd amikor egyes játékosok azt látják, hogy ők ugyan belementek ebbe a cirkuszba, de mégsincs eredmény, meglátjuk, hogy mi történik...