Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 5 96

És szerinted a bántalmazott nők mikor jutnak el a kórházba? Mindig anyám jut eszembe. Volt ott törött csont több is. De pl a keze, lába nem, hanem épp a farkcsontja, ami fáj, de tud tőle dolgozni. Későbbi tüdőröntgenen bordatörésre is fény derült. És akkor ugye az semmi ha nincs látlelet. (?) Mint a sok férfiáldozatnál. És egyébként jobban hiszek a szememnek mint egy amerikai fiatalok (18-28 évesek) viselkedéséről készült statisztikának. Sok családot ismerek, ahol jelen volt/van az erőszak, de csak 2-t, ahol az asszony volt a kezdeményező. De ha már annyira firtatjuk, hogy a férfi vajh miért emeli szelíd kezeit a nőre, akkor már azt is nézzük, 2 asszonyunk miért ütötte a hites urát. Hát egyikük azért, mert az ember munka után mindig a kocsmában hagyta a keresetét, részegen dülöngélt haza. A másik asszony pedig a hűtlenséget torolta meg ily módon. 

De miért is emeli a férfi a kezét a nőre? Mert a nő nem tudja befogni a pofáját. Legalábbis ezt olvastam okos férfiemberektől. Az meg hogy a nő miért pofázik mellékes. Talán nem tetszik a piálás, megcsalás, kupi, stb. És persze, tudom, van hp is, aki csak szimplán kiállhatatlan. És akkor eljutottam oda, ahova annyi nőverőt védő: rosszul választott. Vagy ha férfiak sérelmére történik valami akkor ugye ne intézzük el ennyivel. Áldozathibáztatással. 

Előzmény: Abszolút Igazság (92)