Mindenkinek köszönöm a segítséget, aki infókkal szolgált a telepített lakókocsim kerekének távban történő osztókör-átmérőjének kiderítésében. Jelentem, elkészült a telepítő konzol, és minden méret tökéletesen passzol.
Viszont volna még két kérdésem. Az egyik, hogy vajon mennyi lehet a lakókocsim önsúlya? Nem találtam rajta adattáblát. A típusa Hobby 530, egytengelyes.
A másik: az egyik fekhely matracának huzatán találtam (már másodszor) egy pici "kupac" amolyan morzsalékot. Mintha valami rovar rágása volna. De az az érdekes, hogy a kupac fölött a mennyezeten a legnagyobb igyekezet ellenére sem találtam semmiféle lyukat, rést, repedést, ami rovarra utalna. Arra is gondoltam, hogy esetleg a matrac szivacsából kifele jött a "kupac", tehát benne van valami molyszerű szerzet. De a huzaton sem látok sérülést. Szerintetek mi lehet? És ha már ilyen jellegű kérdéssel bombázlak titeket, van valami mód a férgek távoltartására egy telepített lakókocsiban, ami a szabadban van és az év felében lakatlan? Igaz, van fölötte fa szerkezetes féltető, így csapadék ellen tökéletesen védve van.
Ismételt segítségeteket előre is hálásan köszönöm!