Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 5 56

S persze, téged 100%-ban ártatlanul bántalmaztak, nemde?

Igen, 100 százalékban. Amikor apám vert gyerek voltam. Vajon mit tud csinálni egy jó tanuló csendes 10 éves, hogy orrvérzésig "kell" verni? Esetleg az anyját félti a kis rohadék? Sikítani mer közben? 

Mond lányom (nem tudom miért gondolod, megengedheted magadnak ezt a leereszkedő stílust), hogy van az, hogy az ilyen tényleg durva pokróc pasiknak  hatványozottan több női partnerük van mint a szelíd, papucsférjeknek? Vajon nem az az ok, hogy ti az ilyen alfa hímekhez vonzódtok, velük csaljátok meg a párotokat is? 

Anyámnak az apám volt az egyetlen férfi az életében.

S akkor miért csodálkoztok az eredményen s miért terjesztitek ki a vádaskodásotokat minden férfira? Ugyanis normális férfi, ha egy qurvát választ párjául, nem rója fel neki a jelenjét és múltját, benne van a csomagban amiért őt választotta, de nektek miért kellenek az "n"-dik nőt becsapó, elhagyó, megverő pasik? 

Ezt a kurvázós szöveget elfelejtheted. Nem tudom honnan veszitek ezeket a gyatra fikciókat. Anyámnak eszébe sem jutott, hogy megváltoztassa apámat. Lábujjhegyen járt, nehogy bármivel is feldühítse.

Ja, ismerem a szöveget: majd ti megváltoztatjátok, leszokatjátok a drogról/alkoholról/csapodárságról/agresszióról, ami persze egyikőtöknek sem sikerül soha sem!  S ők pont azért tudnak olyanok lenni amilyenek, mert mindig kapnak hiszékeny és beképzelt nőket maguknak! 

Hiszékeny beképzelt nők. Innen fúj a szél. Neked nem jut sem hiszékeny, sem beképzelt, ezért puffogsz. Te vagy a (szerinted) jó fiú, aki hú de megérdemelne egy jó kis pipit, de azok a szemetek nem neked nem hisznek, te meg heversz parlagon. Mert azt képzeled, hogy ha nem püfölsz egy nőt indokolatlanul (mert indokkal ugye lehet), akkor neki már a mennyekben kéne járnia, hogy rávetetted fényességes tekinteted. 

Előzmény: újprimavis (51)