"És ha ratifikálja, akkor majd Kolompár Leonszió nem fogja elverni Dzsesszikát? "
Az a kulturális életük része, márpedig abba liberális észjárással beavatkozni nem szabad. Vagy ha a kettős mércét veszem elő, még nem láttam ilyen gittegyleti tagot cigányoknak magyarázni, hogy mi is a baj az erőszakkal.
Meséltem már ezt a sztorit a másik topikban. Volt paki bérlőn, menekültstátusszal az egyik ingatlanba. Az előző indiai pacák ajánlotta. Borítékolom, hogy a neten tombolo libsik legtöbbje nem adná ki egyiknek sem. Az indiai csávón pedig már az akcentusán meghallottam, mikor hívott előszőr telefonon, hogy kb. honnan is jött.
A paki csávó is rendesnek tűnt, de hát a cigányok is azok, amikor tőled akarnak valamit. Addig nem láttam élőben annyi ötszáz euróst még egy pénzváltónál sem, amivel ez a gyerek jött letenni a zsebpénzt.
A paki gyerek rendszeresen verte a csaját. Jött ügye a képzavar, amit a liberálisok ültettek el bennem, hogy ráerőszakoljam az itteni kultúrát, vagy ezt nem szabad. Az alattuk lakó szomszéd rendszeresen telefonált késő este, kora éjszaka, hogy bunyó van. Néhányszor el is beszélgettem vele teljesen liberális szemlélettel, hogy azt csinál amit akar, de ha zavarja a szomszédokat, akkor el kell, hogy huzza a csíkot.
Nem használt a szép szó. Az utolsó beszélgetésünk után 1-2 nappal a szomszédasszonyt is megverte. Mire odaértem, a csávó felszívódott, mint később kiderült elment a debreceni menekülttáborba. Szerintem most előszőr volt valódi menekült. :)
Sajnos akkor nem jutott eszembe, hogy szoljak a NANE-nak, a TASZ-nak, meg a hasonló hülyékkel teli szervezetnek, hogy megnézzem hogy reagálnak egy ilyen védett állat legel védett növény szituációra.